פסטיבל נגיעות בחומר בכפר ורדים
פסטיבל נגיעות בחומר_8, כפר ורדים, סוכות 2011
ובית פתוח לאמני הכפר
- נגיעות בחומר_8 יתקיים בכפר ורדים, בחוה"מ סוכות: יום ו', שבת, ויום א', 14, 15, 16 באוקטובר. הפסטיבל מאורגן ע"י המועצה המקומית כפר ורדים, בשיתוף ועד אמני כפר ורדים. המפיקה מטעם המועצה - תושיה סוחריאנו.
- אירועים ופעילויות:
דוכני מכירה של קרמיקאים. כמו כן יתקיימו הרצאות בנושאי קרמיקה, ויהיו הדגמות והפעלות לילדים של אמנים מהכפר ומחוץ לכפר.
יתקיים בית פתוח של אמני הכפר ותוצג תערוכת ציורים של אמנים מקומיים.
- שעות הפעילות: משעה 11:00 עד השעה 19:00 (ייתכנו שינויים בהתאם למזג האוויר).
- תיקי עבודות: המעוניינים להשתתף מתבקשים לשלוח תיק עבודות, רצוי על גביCD . התיק יכלול 5 עבודות לפחות שבכוונת האמן להציג בפסטיבל. יש לצרף גם עמוד עם פרטים אישיים של האמן, שם, כתובת, טלפון ודוא"ל.
- ועדת שיפוט מקצועית תבחר את המציגים בפסטיבל על סמך תיקי העבודות.
- דמי השתתפות: יש לצרף לתיק העבודות/CD המחאה ע"ס 600 ש"ח. את ההמחאה יש לכתוב לפקודת מועצה מקומית כפר ורדים, לתאריך 1 באוקטובר. לאמנים שלא יתקבלו, יוחזר תיק העבודות עם ההמחאה בדואר.
- כתובת למשלוח תיקי העבודות: מועצה המקומית כפר ורדים, ת"ד 501, כפר ורדים 25147. נא לציין על גבי המעטפה: 'נגיעות בחומר'.
- תאריך אחרון לקבלת תיקי העבודות: 15 באוגוסט.
- לינה: כמו בשנים הקודמות, תוצע לאמנים האורחים לינה בבתי התושבים, ללא תמורה.
- לשאלות, ניתן לפנות ללידיה גרינפלד, 04-9977030, lydia_grin@bezeqint.net.
ועד אמני כפר ורדים
אגודת אמני הקרמיקה איננה שותפה השנה. מוזמנים לפנות באופן עצמאי למארגנים. בהצלחה!
- חברים רשומים יכולים לשלוח תגובה - כניסה (חברים רשומים) , הרשמה לפורום
-

גרסה להדפסה
Drupal theme by Kiwi Themes.
פסטיבל נגיעות בחומר כפר ורדים
לכולם
מורה לקרמיקה לקבוצות קטנות בסטודיו ממוזג ברמת השרון. בוגרת בצלאל ואמנית מציגה . טל:03-5494799
http://blogs.bananot.co.il/showPost.php?blogID=36
http://mirifleisher.blogspot.com/